Onderhoud

Onderhoud wordt weleens onderschat. Vaak is onderhoud snel schakelen en de juiste mensen in een korte tijd bij elkaar zien te krijgen. Daar zijn we goed in en door ons brede netwerk zijn we in staat om in korte tijd te realiseren wat je van ons vraagt. Van lekkage, slecht sluitende deur, dakbedekking, goten schoonmaken tot een keuken/badkamer vervanging toe. 

Snel en vakkundig

Onderhoud kan doorgaans niet zo lang op zich laten wachten, daar zijn we ons van bewust. De kracht van de Koster Bouw & Management is de samenwerking met zelfstandige bouwprofessionals. Ieder met zijn eigen discipline. Wij kunnen je snel en vakkundig helpen.

Metselwerk en ankers worden aangepakt
Reparaties aan deuren en kozijnen
Hang- en sluitwerk
Lekkages en dakgootreparaties
Storm- en waterschades

Urgent onderhoud

Voor jij als woningbezitter of vastgoedeigenaar is het goed om te weten welk onderhoud we snel en meestal binnen 48 uur vakkundig kunnen repareren.

Onderhoud aan je woning, pand of bedrijfsobject

Wij hebben veel ervaring met werken in en aan bewoonde woningen, panden en bedrijfsobjecten. Met ons team van gedreven en zelfstandige professionals zijn we in staat om kleine en grote onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Onderhoudswerkzaamheden zijn er op gericht dat het werk dat we afleveren zo goed als onzichtbaar is. En daarmee weer de uitstraling te geven die past bij de omstandigheden. Duurzaamheid en efficient werken zijn een kenmerk van onze werkwijze.

We streven altijd naar een schone bouwplaats, en beperken de overlast zoveel mogelijk.

Scroll naar boven