Mantelzorg woningen

Een steeds vaker voorkomende bouw is het realiseren van een mantelzorgwoning. Dit kan een aanbouw zijn aan de bestaande woning maar dit kan ook een schitterende (demontabele) woning zijn. Ook hier hebben we ruime ervaring in wat aansluit op de huidige eisen van deze tijd en de wensen van de klant.

Wat kunnen wij voor je betekenen.

In de markt kom je vaak kant-en-klare of in vaktermen gesproken prefab woningen tegen met bestemming tot mantelzorg. Een bouwpakket eigenlijk. Daarin voorzien wij niet. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Mantelzorgwoning inclusief tuinbestrating.
Jouw wensen zijn leidend.
Van oriëntatie tot oplevering.
Inrichting en tuinaanleg
Ruime expertise in maatwerk

Waarom geen prefab mantelzorgwoning?

Afhankelijk van je wensen uiteraard, maar doorgaans is een prefab mantelzorgwoning vergelijkbaar met een vakantiechalet. Het aanbod in dit segment is ruim.

Wij kiezen graag voor een aanpak waarbij jouw wensen leidend zijn: hoe jij de oude dag wilt doorbrengen, dichtbij de mensen die je van alle hulp kunnen voorzien wanneer dat nodig is. Maatwerk dus.

Neem voor deskundig advies over je toekomstige mantelzorgwoning contact op met ons.

Het bouwen van een mantelzorgwoning kan complex zijn. Er zijn heel veel zaken die wij jou uit handen kunnen nemen. Laat je vrijblijvend adviseren.

Schets van een mantelzorgwoning

Jouw wensen zijn leidend.

De Koster Bouw & Management pakt zaken graag anders aan. Onze ervaring leert dat standaard oplossingen zeldzaam zijn.

Het komt vaak voor dat projecten waar wij aan werken begonnen zijn vanuit het idee van een standaard oplossing. Een prefab mantelzorgwoning. Uiteindelijk blijkt dat de wensen niet altijd passen, waardoor de standaard oplossingen ineens niet meer zoveel voordeel opleveren.

Wij proberen ieder project op zichzelf te zien. Jij hebt een plan in gedachte voor een mantelzorgwoning, waar deze aan moet voldoen, en wat het mag kosten. Met die wensen gaan wij graag aan de slag.

Graag zijn we in de oriëntatiefase al betrokken bij jouw wensen. Wij kunnen al vrij snel een inschatting maken wat haalbaar is binnen je budget en wat niet. Ook kunnen we meedenken en gebruik maken van de ervaring van ons team van specialisten die meerdere mantelzorgwoningen de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Zijaanzicht schets van een mantelzorgwoning die we gebouwd hebben.

Van oriëntatie tot oplevering.

De Koster Bouw & Management kan de gehele begeleiding van uw mantelzorgwoning uit handen nemen. Vanaf het eerste moment, jouw idee en plannen, helpen wij je bij alle stappen die doorlopen moeten worden. Tot aan de inrichting van het terrein.

Mantelzorgwoning te 's Gravenpolder

Jouw mantelzorgwoning compleet opgeleverd!

Onder compleet verstaan we dan ook echt alles: vloeren, wandbekleding, bestrating en tuininrichting.

Voor jou zijn wij het aanspreekpunt. Makkelijk en efficiënt. Met ons uitgebreid netwerk van partners zijn wij in staat je in alle gemakken te voorzien.

Scroll naar boven