Een verbouwing of een renovatie is altijd een intensief traject waar soms lange tijd aan vooraf gaat. Eerst begint iets met een idee, daarna komen er vaak vergunningen, onderzoeken, tekeningen en een kostenplaatje bij kijken. Het hele traject zijn we bij jouw project betrokken. Daarin zijn we zeker onderscheidend. En dat ervaar je zelf het beste!

Een goede basis

Een goede basis vinden we heel belangrijk. Eerlijk zijn in het budget en wat de verbouwing mag kosten. Onze ervaring is dat er vaak veel meer mogelijk is dan je denkt! Met ons uitgebreide netwerk van zelfstandige bouwprofessionals zijn we concurrerend en leveren we een hogere kwaliteit.

Hoe wat dat voor elkaar krijgen kun je lezen op de pagina waar we meer over ons overtellen.

Verduurzaam je woning.

Het verduurzamen van je woning past helemaal bij deze tijd. Te denken valt aan gevelisolatie, vloerisolatie, dakisolatie of isolatieglas. Wij hebben ruime ervaring in het verbouwen en verduurzamen van woningen. Wil je vrijblijvend informatie van ons ontvangen?

Korte (ver)bouwtijden

Jouw verbouwing moet vooral geen stressperiode zijn. Uiteraard moet er veel geregeld worden en heb je tal van vragen. Dat begrijpen we maar al te goed. De verbouwing moet ook in een korte tijd gerealiseerd kunnen worden en is een strakke planning voor jou fijn, maar ook zeker voor ons.

Wij zijn het aanspreekpunt voor jou. We werken samen met ons netwerk van zelfstandige bouwprofessionals maar je merkt daar eigenlijk vrij weinig van. We zijn ook eindverantwoordelijk. Makkelijk in communicatie en je weet met wie je de afspraken maakt.

In ons vak noemen we het de bouwbegeleiding. Jouw verbouwing is bij ons in goede handen!

Renovatie

Een van onze disciplines waar we goed in zijn is het renoveren van woningen en bedrijfspanden. Samen zorgen we ervoor dat jouw object weer voldoet aan de wensen en eisen van de toekomst.

Ook houden we dan rekening met eisen op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid en passen we graag de nieuwste technieken toe.

Dak- en gevelrenovatie.
Herindelen van woningen en ruimtes
Badkamer, toilet en keuken renovatie
Funderingsonderhoud

Afbouw

Ook afbouw behoort tot ons dienstenpakket. Het repareren van wanden en plafonds is een vak apart. Het maakt het werk af omdat het altijd in het zicht blijft. Samen met ervaren stucadoors verbouwen of renoveren we je woning of bedrijfsobject weer tot een waar pareltje! Meer weten?

Aanbouw of dakopbouw
Garage of schuren
Verduurzamen woning
Ruime expertise in maatwerk

Verbouwing

Het uitbreiden van woonruimte behoort tot onze verbouwingsactiviteiten. Het zijn vaak zichtbare veranderingen die plaatsvinden. Zoals een aanbouw aan jouw woning of het plaatsen van een dakkapel.

We zijn er in gespecialiseerd. Door een efficiente aanpak en met ons netwerk aan bouwprofessionals realiseren we graag jouw woonwensen! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, of bekijk ook eens onze projecten.

Scroll naar boven