Als het gaat om renoveren van oude panden of woningen dan is het voor ons de echte uitdaging dat je esthetisch zo min mogelijk sporen achterlaat. Wat we daarmee bedoelen te zeggen is dat het er zo moet uit zien of het al jaren zo is geweest. De authentieke details moeten behouden blijven. Zo hebben we dat ook weer voor elkaar gekregen bij deze woning in Goes.

Bij deze dakrenovatie in Goes hebben we zoveel mogelijk van de bestaande materialen hergebruikt. Circulaire toepassing noemen we dat. De eerste reden waarom we zoveel mogelijk gebruik hebben gemaakt van de bestaande materialen is uit esthetisch oogpunt. Wat we al zeiden, je moet zo min mogelijk zien. Vergelijk het maar een beetje als een schadehersteller.

Maar het toepassen van dezelfde materialen past ook heel goed in een tijd waarin we juist zuinig moeten zijn op bouwmaterialen, en wat bruikbaar is ook weer opnieuw toepassen.

Met recht zijn we trots op dit project, alsmede onze opdrachtgever!

Heeft u ook vragen over het verduurzamen van uw woning, het renoveren van het dak van uw woning en benieuwd hoe wij dat aanpakken? Neem gerust contact met ons op.

We laten graag zien welke ervaring we inmiddels hebben in de vele vormen van dakrenovatie, dakisolatie en het verduurzamen van uw woning.

Scroll naar boven