Over ons

De Koster Bouw & Management is onderscheidend. Dat leggen we graag aan u uit. De wereld van de bouw verandert in een rap tempo. In toepassingen, bedrijfsvormen en steeds meer mogelijkheden. Vanuit al deze mogelijkheden en de passie om mensen blij te maken met hun woonwensen werken we dagelijks aan de mooiste opdrachten in onze regio: Zeeland!

De Koster Bouw & Management

We zeiden het al: we vinden onszelf onderscheidend. Een traditioneel bouwbedrijf heeft mensen in dienst voor verschillende disciplines zoals timmeren en metselen. Wij pakken dit anders aan.

We hebben een groot netwerk gevormd met zelfstandige professionals. Vakmensen die bewust voor zelfstandigheid en meer verantwoording hebben gekozen en trots zijn op het ambacht dat ze uitoefenen. Samen zijn we in staat meer kwaliteit te leveren én concurrerend te zijn.

Gedreven uit passie voor het vak
Netwerk van bouwprofessionals
Kwaliteit en efficiëntie als drijfveer
Samen sterk en concurrerend

Zelfstandige bouwprofessionals

Een groot netwerk van zelfstandige bouwprofessionals. Steeds meer vakmensen maken de keuze voor zzp-er. Allemaal gedreven uit passie voor het vak. Ook omdat het vaak beter kan. De Koster Bouw & Management voorziet in de behoefte deze vakmensen bij elkaar te brengen. En samen mooie projecten te realiseren. Iedere dag weer.

Waar we goed in zijn

Woonwensen realiseren. Opdrachtgevers verrassen met hun woning of bedrijfsobject. Dat is waar we het voor doen. Met respect voor oude en authentieke details. Uitdagingen aangaan als het gaat om verduurzaming. Nieuwe technieken toepassen. Passie is wat ons en ons team drijft!

Wat we doen

In de basis zijn we een aannemingsbedrijf. Dat betekent zoveel als dat we met ons netwerk van professionals bouwen, verbouwen en renoveren.

We doen dit al vele jaren voor woningbezitters, vereniging van eigenaren en vastgoed eigenaren.

Daarnaast bieden we diensten aan architecten en constructeurs voor kostenramingen. En staan we klaar als het gaat om advies en bouwbegeleiding.

Een geheel nieuwe discipline zijn onze mantelzorgwoningen.

Bouw, verbouw en renovatie.
Mantelzorgwoningen
Advies en bouwbegeleiding
Vastgoedonderhoud
Kostenramingen

Vastgoedonderhoud

Onderhoud voor woningbouw en vastgoedbeheerders is een vast onderdeel van ons dienstenpakket. Zowel kortstondig onderhoud, zoals een woning of appartement weer gereed maken voor verhuur. Maar ook meerjarig onderhoud behoort tot onze mogelijkheden.

Scroll naar boven