Dakrenovatie in 1 dag te Goes in Zeeland.

Snelheid en samenwerking zijn voor ons de sleutelwoorden voor deze dakrenovatie. Voor onze opdrachtgever was een korte doorlooptijd van de dakrenovatie gewenst en dat hebben we gerealiseerd. Onze opdrachtgever in Goes te Zeeland wilde graag meer (sta) ruimte creëren en daarnaast de volledige dakconstructie isoleren.


Snel en efficiënt bouwen.

In onze eigen werkplaats hebben we de complete kapconstructie prefab klaargemaakt. Dat wil zeggen dat alle bouwelementen vooraf compleet worden klaargemaakt, en op locatie alleen nog maar in elkaar gezet dienen te worden.

Wil jij dit ook? Of vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem eens contact met ons op.

Hierdoor realiseren we voor zowel de opdrachtgever als de omwonenden zo min mogelijk overlast. Op dag dat we op locatie de kap hebben vervangen zijn we vroeg in de morgen begonnen met het verwijderen van alle materialen die weer hergebruikt kunnen worden. Zowel voor dit project, als die later weer op andere projecten kunnen worden ingezet. Daarna zijn alle andere elementen verwijderd en is er een schone werkomgeving gemaakt.

Vervolgens zijn alle prefab dakconstructie elementen geplaatst, en is de kap wind- en waterdicht opgeleverd. Dit alles in 1 dag. De verdere afwerking aan de binnenzijde zijn in de weken daarna uitgevoerd en is het project naar tevredenheid opgeleverd.

Scroll naar boven